StoryEditorOCM
Glazbazarazni ritmovi

Ovog petka pripremite se za eksploziju rock energije: pozornicu na Adventskoj fjeri preuzima Psihomodo pop

Piše Anamaria Mikulić
6. prosinca 2023. - 08:52

U petak, 8. prosinca, na Adventskoj fjeri na Zvončacu čeka vas nezaboravni glazbeni doživljaj – pozornicu preuzima Psihomodo pop. 

Kultni rock bend užarit će atmosferu svojim legendarnim hitovima. Uzbudljiv spoj rocka, punka i zaraznih ritmova podići će atmosferu na potpuno novu razinu. 

Ususret koncertu porazgovarali smo s frontmenom grupe Davorom Gobcem, koji nam je otkrio što nas čeka na koncertu u Splitu. 

image
Tonci Plazibat/Cropix

– Osmoga Splićane očekuje jedan lijep presjek kroz karijeru benda. Svirat ćemo stvari iz svih faza, novi singl, kao i sve ostale hitove koje znate. Super je nastupati u Splitu, to uvijek bude jako veselo i energično – poručio je Gobac. 

Njegov bend ove je godine proslavio veličanstveni jubilej – četrdeset godina uspješne glazbene karijere, a cijelo to vrijeme uspjeli su sačuvati dobru i prepoznatljivu energiju na pozornici.

– U jednu ruku, dobar je osjećaj napuniti četrdesetu godišnjicu, a grozan je osjećaj shvatiti da je prošlo četrdeset godina. Mi to volimo i stalno radimo, imali smo kontinuitet svih godina, tako da je energija ostala s nama – rekao je pjevač. 

Kad smo ga upitali o planovima za advent, nasmijao se i rekao da im je plan isti kao i svake godine – cijele blagdane, pa tako i Novu godinu, provest će svirajući. Ikona domaće rock scene otkrila nam je i na čemu bend radi te što nas sve očekuje dogodine.

– Spremamo svašta novo. Izlazi nam novi LP album, izlazi knjiga o bendu, izaći će dokumentarni film, a izaći će i liveovi iz prošlih vremena na vinilu. Tako da će to biti jedan lijep kompletić – otkrio je Gobac. 

image
Marko Miscevic/Cropix

Dobra je vijest da ne morate odmah provjeravati prognozu za petak, vremenske prilike neće otkazati koncert na ovoj lokaciji. Adventski program na Koluru – Zvončacu je zagarantiran, postavljen je vrlo prostran šator koji će osigurati vrhunske uvjete za zabavu čak i u slučaju lošeg vremena.

Podsjećamo na to da Adventska fjera na Zvončacu traje do kraja prosinca. Uz svakodnevni Dj program, najavljeni su još i nastupi Nene Belana & Fiumensa, Diktatora & Giuliana, Vojka V te Silentea. 

Očekuje vas i odlična gastronomska ponuda, posebno osmišljena za ovu prigodu. Najmlađi će uživati u božićnim radionicama te popratnim zabavnim sadržajima kao što su utrka u zamatanju darova, fotografiranje s Djedom Božićnjakom i čitanje božićnih bajki. Navijači Hajduka dobili su i savršenu destinaciju za gledanje derbija protiv Dinama, a organizirano je i slikanje u paru, idealno za zajedničko druženje s vašim najmilijima.

Ulaz je besplatan radnim danima od 17 sati do ponoći te subotom i nedjeljom od 11 ujutro do ponoći. Ulaz na koncerte će se naplaćivati, stoga na vrijeme nabavite svoju ulaznicu

Detaljan program Adventske fjere možete pronaći na Facebooku i Instagramu.

image
Tonci Plazibat/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 06:24