StoryEditor
Kolumnepovratnik

Ako Hajduk proda dvojicu potencijalnih reprezentativaca, zamjenu ima

1. srpnja 2018. - 13:00
lokomotiva_hajduk50-160717

Hajduk je zaokružio dva tjedna priprema s prijateljskim susretom protiv Gornika, 4:0 da se razgale, da budu zadovoljni i skupe elan za nastupajući teži ciklus koji im slijedi.

Trener Željko Kopić je dao priliku mnogim mlađim snagama, stavio ih u izlog da se pokažu na sceni Poljuda, pa su se tako pokazali i oni čije vrijeme tek dolazi, od vratara Marina Ljubića, preko lijevog beka Domagoja Bradarića, preko Darka Nejašmića i Ante Palaverse, sve do napadačkih novih imena tipa Dario Špikić, Leon Kreković.

Dvije stvari su nam upale u oči, prvo, pune tribine senatora: jača momčad je ostala na tribinama, nego dvije što su nastupile, mnogi s lakšim ozljedama ili tegobama bez prave potrebe da ih se štrapacira, od Mije Caktaša sve do novaka Mirka Ivanovskog.

A svojevrsno iznenađenje bio je nastup Edina Šehića. Priznajemo da smo ga u križaljkama već otpisali kao igrača na posudbi u Rudaru iz Velenja, koji je imao kombinacije da u Sarajevo ode.

Međutim, on je uredno, s ugovorom u Hajduku, bio i na Kupresu i igrao protiv Gornika.

Sad je aktualna kombinacija da Šehić ostane, što ako se dogodi da se tijekom ljeta proda – Josip Juranović? Ili Fran Tudor. Obojica potencijalnih reprezentativaca mogli bi dobiti dobru ponudu, a u Poljudu se dobre ponude neće odbijati.

Otvara se priča da Šehić ostane. Zašto bi tražili nekog novog, ako je Šehić taj koji može pokrpati eventualnu prazninu?

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 15:00