StoryEditor
Izbori 2021zajedno su jači

Zbijanje redova: Hrvatska konzervativna stranka i HRAST priključili su se Ujedinjenoj desnici u Splitu

Piše Milena Budimir
30. travnja 2021. - 15:39
Izbori 2021
Paun Paunović/Cropix

Hrvatska konzervativna stranka i HRAST priključili su se Ujedinjenoj desnici u Splitu. Ove dvije političke stranke prepoznale su u Ujedinjenoj desnici ono što je zapravo, kako tvrde, nasušno potrebno Splitu. Dolaskom Hrvatske konzervativne stranke i HRAST Ujedinjena desnica je okupila sve istinske državotvorne stranke.

Hrvatska stranka prava, Hrvatski suverenisti, Hrvatska konzervativna stranka i HRAST zajednički izlaze s listom za gradsko vijeće Grada Splita, čiji je zajednički kandidat za gradonačelnika Marijo Popović.

- Uvjereni smo u ulazak našeg kandidata u drugi krug što temeljimo na činjenici kako u gradu Splitu postoji veliki broj naših simpatizera i ljudi koji zagovaraju čistu politiku bez zakulisnih igara te onih koji žele da naš grad napokon krene u pravom smjeru - poručuju i dodaju:

- Svjetonazorski stavovi i pogledi Ujedinjene desnice su jasni i nedvojbeni, a temelj našeg programa jest zadržavanje mladih u Splitu stvaranjem temeljnih preduvjeta kao što su kvalitetnija briga o najmlađima, posao i stambeno zbrinjavanje. Kršćanske vrijednosti koje zagovaramo daju nam obvezu i odgovornost da kroz gradsko vijeće provodimo sve što promiče obitelj kao stup društva i njezinu zaštitu kao i brigu o svakom čovjeku bez obzira na stranačku pripadnost i druge kriterije koji su nažalost vrijedili do sada.

- Najveća razlika u odnosu na ostale političke stranke i interesne grupacije koje stoje iza njih jest što smo čista obraza i spremni smo svoje znanje, energiju i vrijeme dati za bolji Split, dok s druge strane imamo one koji izbore gledaju isključivo kao podjelu plijena i priliku za ostvarivanje osobnih interesa - poručuju iz Ujedinjene desnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2021 13:02