StoryEditorOCM
Izbori 2021UVIJEK ISTI STAV

Vidan o Puljkovom pozivu na ujedinjenje: ‘Surađujemo s onima koji nude sadržaj umjesto samopromocije. Od Puljka nismo čuli ništa o novim rješenjima‘

Piše PSD
6. travnja 2021. - 08:04

Kristina Vidan, predsjednica Pametnog za Split i Dalmaciju reagirala je na poziv na ujedinjenje Ivice Puljka, kandidata za gradonačelnika stranke Centar.

- Na medijske pozive na ujedinjenje Ivice Puljka i njegove stranke Centar, a kojim bismo trebali podržati njega kao kandidata za gradonačelnika, naš odgovor je uvijek isti.

Mi u stranci Pametno već surađujemo s onima s kojima se može surađivati, koji nude sadržaj umjesto samopromocije i koji nose stvarne promjene. U prilog tome govori i naša suradnja s platformom Možemo i Novom ljevicom na gradskoj razini kao i naša podrška Anti Praniću na županijskoj razini. 

image
Tom Dubravec/Cropix

Zanima nas što netko može napraviti, a ne predizborno kombiniranje i samoproglašavanje spasiteljem. Iako je u kampanji više od mjesec dana, od Puljka nismo čuli ni slova o novim rješenjima, samo pohvale na vlastiti račun. To nije naša politika. Predstavili smo već dio programa za novi, zeleni, pošumljeni Split.

Uskoro predstavljamo prometna rješenja koja mijenjaju koncept prijevoza u urbanoj sredini, a nakon toga i sasvim novu stambenu politiku.

To je ono što građani traže i očekuju od nas, rješenja za bolji Split, za budućnost. Na tome radimo s našim partnerima i na gradskoj i na županijskoj razini. Ne zanimaju nas nečije osobne ambicije nego isključivo opće dobro svih naših sugrađana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:17