StoryEditorOCM
Izbori 2021HSP-ov KANDIDAT

Pravaš Tihomir Lelas u borbi za gradonačelničku dužnost: U Imotskom treba oživjeti proizvodnju, bez novih radnih mjesta nema boljitka

Piše Braco Ćosić
12. travnja 2021. - 13:01

Povećava se broj kandidata za mjesto gradonačelnika Imotskog.

Nakon najave da će u utrku krenuti sadašnji gradonačelnik, HDZ-ovac Ivan Budalić, potom zajednički kandidat imotske oporbe Bruno Rebić, HSP je predstavio i svoga kandidata u osobi Tihomira Lelasa, vlasnika prve turističke agencije iz Imotskog.

Lelasa su predstavili povjerenik HSP-a za Splitsko-dalmatinsku županiju dr. Luka Roguljić i predsjednik HSP-a Imotski Ranko Topić.

– On je zapravo predstavio sebe na najbolji mogući način, izvrsnom videoprezentacijom u kojoj je do u tančine opisao kakav Imotski vidi sutra – istaknuo je dr. Roguljić.

Tihomir Lelas je u 25-minutnoj prezentaciji svoga programa revitalizacije imotskoga gospodarstva, turizma, poljoprivrede, kulture, sporta, do u detalje obrazložio svaki segment poboljšanja preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, opstanak mladih i obrazovanih ljudi, kao i način na koji bi se razvijao turizam za koji Imotski i Imotska krajina imaju itekakve uvjete.

– Mislim da imamo toliko neiskorištenih resursa u nekadašnjim privrednim gigantima Imotske krajine, koji su sada devastirani i zapušteni, poput "Trimota", naše Vinarije, trebamo tražiti partnere za oživljavanje proizvodnje, potom resurse za razvoj turizma koji su takvi da bi mogli zaposliti veliki broj mojih sugrađana – riječi su Tihomira Lelasa.

–​ Tihomir Lelas kao odličan poznavatelj prilika u našem gradu, pametan i stručan, najbolji je izbor za budućega gradonačelnika – kazao je Ranko Topić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 21:49