StoryEditorOCM
Izbori 2021KANDIDATURA

Nansi Ivanišević uz Domovinski pokret predala prikupljene potpise: ‘Prekinimo gradski cirkus, Split će postati najpoželjniji gradu kojem se ostaje!‘

Piše PSD
29. travnja 2021. - 21:00

Nansi Ivanišević, kandidatkinja za gradonačelnicu grada Splita u četvrtak predvečer predala je prikupljene potpise za kandidaturu u pratnji kandidata za zamjenike gradonačelnice Ive Pervana i Marina Volarevića. Na svojem Facebooku zahvalila se svima koji su dali potpis, a pozvala ih je i da je podržaju na izborima u svibnju. 

- Dragi prijatelji,

želim vam zahvaliti na potpisima povjerenja kojima ste, unatoč ovom korona vremenu i smanjenom izlasku iz domova podržali moju kandidaturu.

Večeras sam uz pratnju kandidata za zamjenike gradonačelnice, Ivu Pervana, našeg proslavljenog fotografa i Marina Volarevića, dr. med., stomatologa, hrvatskog branitelja, RVI te građanskog aktivista, kao i predstavnike Domovinskog pokreta, stranke koja me podržava u ovim izborima, predala izbornom povjerenstvu vaše potpise potpore.

Uz moju kandidaturu, svoju listu za Gradsko vijeće je predala i stranka Domovinski pokret, s nositeljem prof. Davorom Stipanom.

Osobno nisam na listi za gradsko vijeće, jer je u ovim izborima moj cilj istaknuti važnost drugačijeg pristupa koji prvenstveno može afirmirati uloga gradonačelnice.

Od Vijeća očekujem dizanje letvice uljuđenosti i ovladavanja nužnim političkim znanjima. Želja mi je svojim iskustvom podržati i usmjeriti njihovo djelovanje u političkoj areni, a svoju energiju usmjeriti ka poboljšanju izvršne vlasti.

Vjerujem da ćete 16. svibnja podržati i mene za gradonačelnicu i listu Domovinskog pokreta za gradsko vijeće.

Pomozite nam i svojim izlaskom te preporukom obitelji i prijateljima. Budimo jedni od "21 000 Split" koji će prekinuti gradski cirkus, koji će učiniti Split najpoželjnijim gradom u kojem se ostaje!

Ajmo naprijed uz Božju pomoć!- napisala je. 

[PREDANI POTPISI POTPORE ZA SLUŽBENU KANDIDATURU] Dragi prijatelji, želim vam zahvaliti na potpisima povjerenja kojima...

Objavljuje Nansi IvaniševićČetvrtak, 29. travnja 2021.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:56