StoryEditorOCM
Izbori 2021prepucavanje

Kerum: ‘Franić jutros nije popio tabletu‘; SDP-ov kandidat uzratio Bajaginom pjesmom i zavapio: ‘Pomozite mu, doktore, dajte nešto najjače‘

Piše HINA/PSD
17. travnja 2021. - 22:38

- Pomozite mu, doktore, dajte mu nešto najjače. Vi znate šta je panika, a vidim je kod moga suparnika. Ništa kemija, samo organsko- napisao je Ante Franić na svojoj Facebook stranici gdje je, protukandidatu za misto poteštata, Željku Kerumu posvetio pjesmu Bajage i Instruktora "Šarene pilule za lilule".

Referirao se tako Franić na komentar kojeg mu je uputio u subotu ujutro Željko Kerum rekavši da Franić "jutros nije popio tabletu". 

Pomozite mu, doktore Dajte mu nešto najjače Vi znate šta je panika A vidim je kod moga suparnika Nista kemija, samo organsko ✅ Pozdrav Željko Kerum

Objavljuje Ante FranićSubota, 17. travnja 2021.

Utrka za mjesto prvog čovjeka grada pod Marjanom već dugo traje, a u tjednima prije izbora borba je sve žešća.

Kandidat Hrvatske građanske stranke Željko Kerum rekao je u subotu kako SDP-ov kandidat za tu dužnost Ante Franić vjerojatno "jutros nije popio tabletu" pa je, kaže, izletio s izjavom da "želi Smojin, a ne Kerumov i Skejin Split".

- Bit će jutros nije popio tabletu pa je izletio (s izjavom) - prvi put je izletio protiv mene, ali vidjet ću ga pa ću mu reći da je zaboravio dozu- izjavio je Kerum novinarima nakon što ga je Franić prijepodne nazvao "nuspojavom HDZ-a te ga prozvao za milijunske dugove dok je bio gradonačelnik.

Po njegovu tumačenju, "mladac iz SDP-a" to je rekao jer vjerojatno ne zna što govori, ističući da su mu u SDP-u uvijek bili prijatelji, "ali uvijek postoji neki pojedinac koji izleti".

-Poštujem SDP jer je puno dao za osnutak i razvoj Hrvatske, isto kao i HDZ- kazao je.

Lijevo orijentiranim biračima preporučio je da glasuju za SDP i "ne eksperimentiraju".

Vezano za ankete koje kažu da je Ivica Puljak, kandidat stranke Centar za splitskog gradonačelnika, blizu ulaska u drugi izborni krug, Kerum je rekao kako vjeruje da će Puljak doživjeti neuspjeh te neće biti čak ni trećeplasirani u prvom krugu, nego peti.

Kerum vjeruje da će njegov HGS u Gradskom vijeću zadržati oko 15 posto ukupnih vijećničkih mandata kao što je to, rekao je, slučaj u posljednjih 12 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:52