StoryEditorOCM
Izbori 2021računica o dugovima

Ivošević odgovorio Kerumu: ‘Poslije će kmečati po sudovima kako nije on to baš tako mislio. Propali poduzetniče, vidimo se na izborima ‘

Piše PSD
14. travnja 2021. - 23:13
Izbori 2021
Božidar Vukičević/Cropix

Željko Kerum, HGS-ov kandidat za splitskog gradonačelnika tijekom večerašnjeg gostovanja u emisiji Pressing na N1 televiziji, dio svog izlaganja posvetio je aktivistu i kandidatu za dogradonačelnika Bojanu Ivoševiću. Između ostaloga, rekao je kako ne vidi ništa sporno u tome da Ivoševića naziva četnikom.

Nedugo nakon Kerumova gostovanja u emisiji, na svom Facebook profilu oglasio se Ivošević.

- Drago mi je što mi iz dana u dan HDZ i Kerum posvećuju toliku pažnju - jednom građaninu, koji u proteklom mandatu nije bio niti gradski vijećnik. To je najbolji dokaz tko je bio i ostao najveća opasnost za njihovu trgovačku koaliciju. Kerum u nedostatku sadržaja se služi najprizemnijim uvredama vrijeđajući tako i moju obitelj, a poslije će kmečat po sudovima kako nije on to baš tako mislio. Propali poduzetniče s dugom od 1 700 000 000 kuna - vidimo se na izborima - poručio je Bojan Ivošević, a takvu objavu prati njegova "računica" o dugovima Željka Keruma i koliko bi vremena trebalo jednoj osobi da dostigne tu svotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:18