StoryEditorOCM
Izbori 2021CENTAR PROBIO LED

Ivica Puljak prvi predao potpise za kandidaturu i liste za Gradsko vijeće: ‘Beskompromisno ćemo se boriti za interese građana‘, predstavio i drugog zamjenika

Piše Ivana Perković
28. travnja 2021. - 17:44

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak u pratnji kandidata za zamjenike, Bojana Ivoševića i Antonija Kuzmanića, predao je u srijedu kandidaturu za gradonačelnika i liste za Gradsko vijeće.

Pojedini kandidati su se već početkom tjedna pohvalili da su prikupili potrebne potpise građana i prije roka, no Puljak je prvi koji je službeno predao kandidaturu. Stranka Centar je prikupila ukupno 2164 potpisa građana, oko 40 posto više od potrebnog broja za kandidaturu.

image
Bojan Ivošević, Ivica Puljak i Antonio Kuzmanić
Joško Šupić/Cropix

Puljak je priliku iskoristio i za službeno predstavljanje drugog kandidata za svog zamjenika.

- Kandidaturu za gradonačelnika i Gradsko vijeće predajem sa svojim zamjenicima gospodinom Bojanom Ivoševićem, mladim i dinamičnim borcem za javni interes i rješavanje komunalnih problema grada te gospodinom Antonijom Kuzmanićem, uspješnim poduzetnikom s karijerom u informatici i turizmu.

image
Ivica Puljak
 
Joško Šupić/Cropix

Lista stranke Centar za Gradsko vijeće, s ljudima zaljubljenima u svoj grad, je garancija da ćemo se beskompromisno boriti za interese građana.

Pozivamo građane da na ovim izborima završimo eru HDZ-a i Keruma i da zajedno od Splita napravimo centar svita - kazao je Puljak, koji je prikupio 2216.

Antonio Kuzmanić, magistar ekonomije i privatni poduzetnik u turizmu, javnosti najpoznatiji kao član Nadzornog odbora Hajduka izabran na demokratskim izborima u organizaciji Našeg Hajduka, objasnio je zašto se pridružio Puljku u utrci za Grad.

- Želim da moja djeca ostanu u Splitu, a ne da bježe u Zagreb ili drugdje. To je glavni razlog zašto sam se uključio - kazao je napominjući da već ima u pripremi projekte koji će otvoriti nova radna mjesta i mladima ponuditi budućnost u Splitu. Projekte će, dodao je, predstaviti uskoro, prilikom predstavljanja programa stranke Centar.

Svi Puljkovi ljudi

Od ove godine, izmjenom Zakona o lokalnoj samoupravi, Gradsko vijeće se sastoji od 31 vijećnika, četiri manje u odnosu na prethodne sazive. Listu Centra za Gradsko vijeće predvodi Ivica Puljak, a osim njega na njoj su se našli redom:

2. Bojan Ivošević
3. Nenad Uvodić
4. Natalia Tafra Bazina
5. Igor Skoko
6. Željko Domazet
7. Srđan Marinić
8. Marijana Pezelj
9. Luka Baričić
10. Anita Birimiša
11. Antonio Kuzmanić
12. Lara Javorčić
13. Ante Krstulović
14. Marijana Puljak
15. Duje Jakovčević
16. Ante Alujević
17. Sandra Kaliterna Antunović
18. Petar Ugarković
19. Mirjana Berka
20. Tonći Vatavuk
21. Jelena Voroncov Eterović
22. Davor Pelaić
23. Mladenka Vrcelj
24. Janoš Terzić
25. Mario Jelavić
26. Dorotea Krstulović
27. Mirjana Gaćina Bilin
28. Goran Slaviček
29. Milanka Rajčić
30. Nediljka Petrovski
31. Ivana Buljan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 19:40