StoryEditorOCM
Izbori 2021ČELNICA SPLITA 3

Ivana Relata: Izgradnje garaža na Lokvama, Splitu 3 i Mertojaku odgodit će se za bar pet mjeseci. Zašto Puljkovi to ne žele? A gdje je sad Ivošević?

Piše PSD
14. travnja 2021. - 15:50

I Ivana Relata, predsjednica GK Split 3 osvrnula se na sjednicu Gradskog vijeća na kojoj je, zbog nedonošenja odluke o pokretanju procedure izmjena GUP-a, ispala i odliuka o prihvaćanju projekata gradnji javnih garaža.

- Posljedice nedonošenja odluke kojom se prihvaćaju projekti gradnji garaža na svojoj koži osjetit će stanovnici gradskog kotara Lokve, Split 3 i Mertojaka.

Imati konsenzus za boljitak Splićana nije lako u sazivu Gradskog vijeća u kojem sjede klan Puljak i slični destruktivni dušebrižnici koji znaju koristiti probleme grada samo za voditi vlastite kampanje, ali ne i probleme rješavati pa čak ni kad su im servirani, kao u pitanju izgradnje garaža.

Početak izgradnje novih garaža u tim kvartovima, usprkos izdanim građevinskim dozvolama, odgodit će se za najmanje četiri do pet mjeseci. Svi volimo Split, svi radimo u interesu građana… često se čuje posljednjih dana, ali pitamo se zašto se nije čulo na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća?

Zašto projekt koji bi riješio pitanje parkiranja barem jednog dijela grada gospodin i gospođa Puljak ne žele prihvatiti? Znamo on bi se vozio na električnom biciklu i gradio biciklističke staze s gospodinom Ivoševićem, a za garaže nema interesa. Gdje se sad skrio aktivist Ivošević?

Borac za javni interes i prava građana… Očito da ima svoju cijenu kad na ovakvu situaciju sada nema negativnih komentara. Sigurna sam da bi bio jako glasan da se nije udružio s obitelji Puljak. Razumjeti problematiku grada i pri tom djelovati #konkretno neki političari jednostavno nisu sposobni i ne žele!

Acta non verba! Da su gradski vijećnici odlučili pokrenuti proces izmjena GUP-a, otvorili bi put i za rekonstrukciju i nadogradnju dviju garaža u Spinutu – u Jobovoj i Rendićevoj ulici – kao i dobivanje još osam novih lokacija na kojima bi se omogućila izgradnja garaža - smatra Relata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:39