StoryEditorOCM
Izbori 2021OBJAVIO NA FEJSU

Ivan Klarin (SDP) neće ići po četvrti mandat na čelu općine Tisno: ‘Nisam odluku donio preko noći...‘

Piše Šibenski.hr
18. ožujka 2021. - 19:27

Načelnik općine Tisno Ivan Klarin (SDP), nakon tri uzastopna mandata, odlučio je da neće izaći na predstojeće lokalne izbore. Svoju odluku Klarin je objavio na svojoj Facebook stranici, a mi je prenosimo u cijelosti:

"Nakon tri uzastopna mandata na dužnosti načelnika Općine Tisno, odlučio sam da se na predstojećim lokalnim izborima više neću kandidirati za načelničko mjesto. Odluka nije donesena u hipu, niti preko noći, već je rezultat ozbiljnog promišljanja i razgovora sa svojom obitelji, najbližim suradnicima i partnerima s kojima sam radio svih ovih godina.

Svi koji su predano obnašali javne funkcije na vodećim mjestima jedinica lokalne samouprave u samo jednom mandatu dobro znaju koliko je ta dužnost odgovorna i zahtjevna, koliko troši cijelog čovjeka i ostavlja mu premalo za obitelj i privatnost. Iza mene je dvanaest godina takvog rada u kojima sam odradio tri načelnička mandata i dva mandata saborskog zastupnika. U tom dugom razdoblju s jednakim žarom kao i prvog dana kada sam ušao u načelnički ured ili sabornicu, boljitak i napredak naše općine bio mi je na prvom mjestu.

Učiniti Tisno općinom koja je korak ispred drugih na području turističkih projekata, obrazovanja,  komunalne infrastrukture, opremljenosti, socijalne skrbi i mjesto ugodnijeg života bili su mi imperativ. Danas sam ponosan na brojne realizirane projekte koji ostaju našoj zajednici, a istodobno osjećam žal zbog onih koje nisam uspio realizirati ili dovesti do kraja. Za to je potreban politički kontinuitet oko kojega ću se na skorašnjim lokalnim izborima angažirati iz drugačije perspektive - kroz podršku našoj stranci i njezinom kandidatu za načelnika Općine Tisno i listi za Općinsko vijeće.

Ovim putem želim se zahvaliti svima vama koji ste me podržavali i gurali naprijed kroz bezbrojne lijepe i poneke teške trenutke. Hvala na postignućima i rezultatima koji su plod našeg zajedništva", napisao je Klarin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 19:55