StoryEditorOCM

Darije Jakaša se zbog osobnih razloga povlači iz utrke za splitskog gradonačelnika. HNS ima novu nositeljicu liste

Piše PSD
22. travnja 2021. - 10:47

Predsjedništvo HNS-a grada Splita održalo je u srijedu poslijepodne sjednicu na kojoj je donesena odluka o novom nositelju stranačke liste na predstojećim lokalnim izborima, koji će biti održani 16. svibnja 2021. godine, priopćili su iz stranke.

Naime, Darije Jakaša na sjednici je obavijestio članove Predsjedništva da se zbog osobnih razloga povlači iz izbornog procesa i odustaje od kandidature za gradonačelnika grada Splita. Predsjedništvo je, temeljem toga, donijelo jednoglasnu odluku da nositelj liste na predstojećim izborima bude Zdenka Šarolić.

- HNS-ove organizacije grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije nastavljaju sa svim planiranim izbornim aktivnostima te će, temeljem odluke Predsjedništva, nastaviti daljnje pregovore s političkim akterima koji su svojim programom i dosadašnjim političkim radom kompatibilni vrijednostima HNS-a i prirodni su sugovornici za stvaranje zajedničke političke platforme. Cilj platforme je aktivno sudjelovanje u političkom životu grada Splita, temeljeno na svim do sada iznesenim izbornim smjernicama u smjeru donošenja kvalitetnijih rješenja za bolji život građana - stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 04:36