StoryEditorOCM
Izbori 2021video poruka

Branka Ramljak u žestokoj završnici: Od vladajućih pamtimo 12 godina političkog šverca, blokadu grada i osjećaj srama za nas koji znamo da Split vrijedi više

Piše PSD
12. svibnja 2021. - 12:56

Branka Ramljak, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita na svojoj službenoj stranici objavila je video u kojem u svoje i u ime Nezavisne liste Ramljak i Mamić poziva građane da izađu na izbore.

- U narednim danima ispred vas je veliki izbor. Ne između lijevih i desnih, ni između muškaraca ili žena. Radi se o dva potpuno različita pogleda na politiku koja će odrediti budućnost Splita. S jedne strane imate one koji su i danas na vlasti i neovisno kunu li se da će sad biti bolji, ili još gore, da će biti potpuno isti, od njih pamtimo: 12 godina političkog šverca, potpunu blokadu grada i osjećaj srama za sve nas koji znamo da Split vrijedi više – poručila je Ramljak.

Nezavisna lista Ramljak i Mamić dodaje kako su jedina nezavisna lista na ovim lokalnim izborima u Splitu, sastavljena od predstavnika stručnjaka iz područja poduzetništva, prava, turizma, poreza, javne nabave, socijalnih i kotarskih politika, sporta, urbanizma, zaštite najslabijih koji su svojim sugrađanima uputili sljedeću poruku:

- Mi se ne bojimo. Mi vjerujemo u vas. U građane ovog ponosnog grada, koji su nezadovoljni s posljednjih 12 godina, ali i spremni nešto napraviti po tom pitanju. Sad je vrijeme da progovorimo, kazali su. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:03