StoryEditorOCM
ŽupaOPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA POZIVA

Župa dubrovačka osniva Zajednicu sportova - predložite programe i projekte

Piše DV
26. siječnja 2018. - 23:20

Na 4. sjednici Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka osnovan jeInicijativni odbor Zajednice sportova Općine Župa dubrovačka, a u svrhu pokretanja postupka osnivanja Zajednice sportova Općine Župa dubrovačka. Inicijativni odbor Zajednice sportova upućuje poziv svim sportskim klubovima, ustanovama, udrugama, društvima, pravnim i fizičkim osobama koje obavljaju sportsku djelatnost, sa sjedištem na području Općine Župa dubrovačka da dostave svoje Programe rada i financijske planove za 2018. godinu radi prikupljanja podataka potrebnih za osnivanje Zajednice sportova te mogućeg uvrštavanja u Proračun Općine župa dubrovačka odnosno u Proračun Zajednice sportova.

Za sufinanciranje iz sredstava Proračuna Zajednice sportova svi zainteresirani svoje programe i projekte dužni su prijaviti na propisanim obrascima, a iste mogu preuzeti na službenim stranicama Općine Župa dubrovačka. Podaci moraju biti ispunjeni isključivo na računalu, a potom ovjereni potpisom i pečatom od strane osobe ovlaštene za zastupanje.

Prijedlozi programa mogu se dostaviti najkasnije do 09. veljače 2018. osobno ili poštom na adresu:
OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA
Jedinstveni upravni odjel
Vukovarska 48
20207 Mlini

s naznakom: DOSTAVA PODATAKA ZA ZAJEDNICU SPORTOVA OPĆINE ŽUPA DUBROVAČKA

Prijedlozi programa koji ne budu pripremljeni s potpunim podacima, kao i prijedlozi koji se ne dostave u zadanom roku odnosno ne zadovoljavaju navedene uvjete, neće se razmatrati niti uvrstiti u Proračun Zajednice sportova.

28. travanj 2024 01:27