StoryEditorOCM
ŽupaPROMO

Velika promotivna akcija: Dođite u Čibaču, praznimo police: U srijedu i četvrtak, 20. i 21. prosinca kupite na rasprodaji darove uživo ili istražite webshop gradja.hr

Piše GRAĐA /PROMO
15. prosinca 2023. - 14:44

U Dalmaciji neobično topli prosinac, a u ova vremena možda nešto na što se već trebamo naviknuti. Krenuo je advent, kupuju se pokloni i pripremamo se za Božić te Novu godinu. I, dođe Građa sa svojom nedosežnom Božićnom akcijom i svima pomuti planove. Ako mislite da je Građa Grinč u ovoj priči — to je samo stvar perspektive, ali za obični puk je daleko od tog nesretnika. A evo i zašto.

image
Građa

Najavljuju Božićnu akciju svih akcija 20. i 21. prosinca u svojim centrima u Solinu, Šieniku i Dubrovniku te na webshopu. Akcija kakva se može vjerojatno samo u Americi vidjeti. Ovo je totalna rasprodaja. Darivanje započinje s odličnim popustom od 20%, a dodatnih nevjerojatnih 20% se dodaje na cijeli asortiman na svim odjelima — osim građevinskog materijala. Također, prazne se police te kupci mogu očekivati za preko 10,000 artikala istih 20 posto poklon popusta na koje se dodaje 30% pa do 50%.

Ipak, Građa je tu s nama od 1954. godine, i nema tog gradilišta kojeg u Dalmaciji Građa nije obišla. Uz njih je rođeno i opremljeno nebrojeno domova, a ta brojka će samo rasti. Upravo je ovo razlog koji je inspirirao ovu Božićnu akciju. Taj fundament je točka s kojom su se povezali. Stvoreno je zajedništvo te nepokolebljivo povjerenje. U ovo doba darivanja, dolazak ove jedinstvene prilike za pronalaskom savršenog poklona po najnižim cijenama za naše najmilije je znak zahvale.

image
Građa

Nikada nije bila poanta samo izgraditi temelje, zatim ih zapostaviti. Upravo zato je Građa tu uz Vas svaki korak. Kuća se rađa, ali dom se još stvara.Tu u priču ulaze asortimani s bijelom tehnikom s  najtraženijim proizvodima trenutno na tržištu, ili najmodernijom elektronikom — OLED televizori čija je slika bolja od pravog života. Domaćinstvo, sanitarije, keramika, tu je sve. Naravno, i građevinari koji grade te temelje imaju ponudu od zaštitne robe, preko profesionalnog alata do elektro i vodo materijala.

image
Građa

Zato posjetite Građa prodajni centar u Dubrovniku, u poslovnoj zoni Čibača, sljedeću srijedu I četvrtak 20. i 21. prosinca, a za sve koji nisu u mogućnosti doći uživo po poklone mogu posjetiti webshop gradja.hr gdje su isti artikli izloženi. Ovim putem pozivaju sve da pronađu onaj pravi poklon za svoje najmilije, te stvore sjećanje koje će cijeli život pamtiti.

27. travanj 2024 17:46