StoryEditorOCM
ŽupaNAKON PONOVLJENOG NATJEČAJA

Anamarija Kusalo nova je direktorica župske Turističke zajednice

Piše d.v.
18. srpnja 2019. - 21:20
Anamarija Kusalo nova je direktorica župske Turističke zajednice. Odlučeno je to u četvrtak nakon što su tri preostala kandidata Joško Pulić, NIkolina Pavić i Anamarija Kusalo svoje prezentacija predstavili i multimedijalno u prostorima župske općine. Članovi Turističkog vijeća TZO izabrali su novu direktoricu tajnim glasovanjem.

Bogato iskustvo

Nova direktorica Turističke zajednice Općine se rodila i odrasla u Župi, a trenutno živi u Dubrovniku. Iza Anamarije Kusalo je bogato iskustvo na poslovima u turizmu; počela je kao vodič u agenciji Gulliver, slijedili su poslovi voditelja regije agencije Travel Europe, višeg recepcionera u hotelu Epidurus, voditelja ureda agencije Amathus Travel, izvršne direktorice Admiral Grand Hotela Slano, project managera za kongresni turizam u agenciji Intours DMC, a na mjesto direktorice župske Turističke zajednice dolazi iz hotela Rixos gdje trenutno radi kao event manager.
Podsjetimo, riječ je o ponovljenom natječaju nakon što je Ministarstvo turizma poništilo prethodni kada je za direktora TZ-a izabran Antonio Vojvodić.

Tri najbolja

Na ponovljeni natječaj javilo se 11 kandidtata, a nakon određenih konzultacija utvrđujući uvjete koje trebaju imati kandidati i nakon dodatnih konzultacija sa Ministarstvom turizma ukupno osam je kandidata imalo uvjete koje je natječaj propisao.
- Prethodno je dogovoreno da će se tajnim putem izabrati tri najbolja kandidata po ocjeni članova Turističkog vijeća i omogućiti im se dodatna prezentacija, ovaj put i multimedijalno kako je to bilo i u prvom krugu.Od osam kandidata izabrali smo tri najbolja i vjerujem da bi bilo koji od njih uspješno obavljao posao direktora Turističke zajednice. Članovi Turističkog vijeća su tajnim glasovanjem izabrali Anamariju Kusalo, riječ je o osobi s bogatim radnim iskustvom u turizmu za koje vjerujem da će dobro iskoristiti na poslovima direktorice Turističke zajednice Općine. Novoj direktorici i cijeloj župskoj Turističkoj zajednici želim puno uspjeha u budućem radu na dobrobit cijele Župe i očekujem dobru suradnju - rekao je općinski načelnik i predsjednik Turističke zajednice Općine Silvio Nardelli.
28. travanj 2024 14:43