StoryEditorOCM
PrimorjeČESTITAMO!

Zaklada braće Nikole i Miha Mihanović nagradila odlične učenike iz Primorja: ovo su najbolji osnovnoškolci i srednjoškolci

Piše Dv
13. studenog 2023. - 14:11

Uprava Zaklade braće Nikole i Miha Mihanović je po Pravilniku s programom i redom rada o nagrađivanju odličnih učenika srednje i osnovne škole i ove godine, kao i predhodnih, nagradila sve odlične učenike sa zakladnog područja nagradom "Miho Mihanović" za školsku godinu 2022./2023.

Nagradu učenicima je uručio predsjednik Zaklade, gospodin Pero Brbora. Učenici srednje škole nagrađeni su s po 200 eura. Učenici osnovne škole s prosjekom 5.0 nagrađeni su s po 160 eura, a ostali odlični učenici s po 100 eura.

Nagrađena učenica srednje škole je Kristina Mojaš. Nagrađeni učenici Osnovne škole su: Ante Glunčić, Roko Smoljan, Adriano Škrabo, Ivano Škrabo, Juraj Mage, Mihael Mojaš, Gabrijela Konjuh i Antonio Konjuh.

Isto tako, Zaklada je svim učenicima sa zakladnog područja uručila novčanu potporu za kupnju školskih pomagala u iznosu od 1. do 4. razreda 60 eura, od 5. do 8. razreda 80 eura.

Zaklada od svog osnivanja pomaže i potiče učenike u obrazovanju i stjecanju znanja. Tako nastavlja i ubuduće promicanje obrazovanja i izvrsnosti koja je veliki poticaj djeci u daljnjem školovanju.

25. travanj 2024 16:44