StoryEditorOCM
NeretvaBRONČANE RUKOMETAŠICE

Tea Pijević i Ćamila Mičijević spektakularno dočekane u Stablini

Piše ante šunjić
23. prosinca 2020. - 08:33
Danas u popodnevnim satima Tea Pijević  u pratnji suigračice iz reprezentacije  Ćamile Mičijević  osobnim automobilom stigla je u Ploče gdje su ih čekali rodbina, prijatelji, obožavatelji ali i brojni mještani s područja Ploča.

Tea je izjavila da je presretna te otkrila da je jedva čekala doći u Stablinu. Zahvalila se svima, te istaknula kako je organizacija na vrhunskom nivou.

U Pločama je igračicama uručeno cvijeće, te su nakon kratke stanke neretvanskom lađom krenule prema Stablini, rodnom mjestu Tee Pijević. Za njima je išla dugačka kolona automobila. Mještani su cijelim putem pozdravljali igračice sa svojih prozora i balkona. 

U Stablini su igračice dočekane uz vatromet i bakljadu. Tu su se zadržali nešto duže. Iako je Tea sjajna vratarka danas se nije uspjela obraniti od svojih obožavatelja koji su izvirali na sve strane te je tražili za fotografiju i autogram. 

A Ćamila je kratko komentirala  situaciju izjavivši: „Ako je meni ovako kako je tek Tei!? Zaista svaka čast Pločama i Stablini ovo je nevjerojatno. Svaka čast na organizaciji. Znam da je Tea presretna. Tea je ovo zaslužila, zaslužili smo mi puno više od ovoga, ali dobro. A ovo je nešto najljepše što sam vidjela, ja ljepšem dočeku nisam svjedočila! Svaka čast nemam riječi!..“
26. travanj 2024 16:29