StoryEditorOCM
NeretvaPODRŠKA SREDIŠNJICE HDZ-OVU KANDIDATU

Jandroković:Kandidat HDZ-a, Dalibor Milan bit će gradonačelnik Metkovića

Piše PSD.
26. veljače 2017. - 15:11

Potporu HDZ-u Metkovića i gradonačelničkom kandidatu, Daliboru Milanu, u nedjelju je došao dati i glavni tajnik te stranke, Gordan Jandroković, aktualni župan Dubrovačko-neretvanski, Nikola Dobroslavić, predsjednik županijskog HDZ-a, Branko Bačić. Svi oni očekuju pobjedu HDZ-a u Dubrovačko neretvanskoj županiji a poglavito u Metkoviću.
- U Metkoviću očekujemo da kandidat HDZ-a, Dalibor Milan postane gradonačelnik Metkovića, kazao je Jandroković, koji se nada korektnoj političkoj borbi svih sudionika u predizbornoj kampanji.
Premda napadaju Metković, utvrdu mosta, HDZ ne očekuje nikakve probleme sa Mostom na državnoj razini. Jandroković je tako i ovom prilikom potvrdio da će se koalicija Mosta i HDZ-a očuvati na državnoj razini bez obzira na ishod lokalnih izbora te da će Vlada ostati stabilna.
- U ovoj Dubrovačko-neretvanskoj županiji će se voditi ozbiljna utakmica i uvjeren sam da će Most sa svoje strane voditi korektnu kampanju. HDZ će biti usmjeren na predstavljanje kandidata i programa i uvjeren sam da će građani prepoznati promjene koje su se dogodile unutar HDZ-a Metkovića, rekao je Jandroković, naglasivši da će dosadašnji župan Nikola ostati župan a saborski zastupnik Nikola i dalje ostati zastupnik u Saboru.
Stanislav Soldo
 

28. travanj 2024 19:57