StoryEditorOCM
KorčulaODLIČNA PROMOCIJA

Turistički magazin ‘Like Hrvatska & Slovenija‘ donosi prekrasnu reportažu s Korčule, a predstavljen je u glavnom gradu ‘dežele‘

Piše Dora Lozica
4. ožujka 2024. - 14:50

Zajednički turistički magazin Like Hrvatska & Slovenija koji izdaju Jutarnji list i slovenska novina Delo predstavljen je u srijedu, 28. veljače u Ljubljani, u Starom gradu.

Riječ je o magazinu na 236 stranica koji donosi dvadesetak velikih reportaža iz Hrvatske i Slovenije, u kojima su nastojali obuhvatiti sve turističke krajeve i na moru i na kontinentu i koji povrh svega donosi vodič sa 104 destinacije na kojima se može provesti vikend u Hrvatskoj i Sloveniji.  Među prvim destinacijama u magazinu je Korčula, gdje su novinari posjetili Marko Polo Centar. Uz prekrasne fotografije Korčule, za magazin su govorili voditelj Marko Polo Centra Korčule Vicko Marcelić, predsjednica Društva turističkih vodiča Korčule Hana Turudić, Ivan Andrijić, Sunčana Žaknić, Ivan Đivanović i Mihovil Depolo, vlasnik obrta za restauriranje Depolo i gaštald bratovštine Svih svetih kao direktan potomak obitelji Polo. 

27. travanj 2024 14:53