StoryEditorOCM
KonavleZabavan i ukusan završetak ‘Proljeća u Konavlima‘

Prvi piknik u Konavoskom EKO parku

Piše DV
23. lipnja 2023. - 11:38

Organizacijom jučerašnjeg piknika u budućem Konavoskom EKO parku Agroturizam Konavle je završio ovogodišnju manifestaciju "Proljeće u Konavlima". Brojni okupljeni su proveli ugodno poslijepodne te su se i unatoč vrlo sparnom ljetnom danu dobro zabavili u hladovini uz srednji tok rijeke Ljute. I mlađi i stariji su pronašli kutak za sebe. Ovo je bila prilika za pripremiti piknik ručak, prošetati se do rijeke Ljute i boraviti u prelijepom prirodnom ambijentu.

image
Agroturizam Konavle/

Zajednički zaključak svih okupljenih je da ovaj prostor ima potencijal i da na našem području nedostaje ovakav javni sadržaj. To je dodatni poticaj Udruzi Agroturizam Konavle da ustraje u nastojanju da projekt EKO parka zaživi i da u što skorije vrijeme ovaj prostor dobije sadržaje koji su mu planirani.

Projekt se realizira u suradnji s Općinom Konavle s kojom je potpisan Sporazum o suradnji.

image
Agroturizam Konavle/

"U programu ovogodišnje manifestacije Proljeće u Konavlima osim Piknika organizirano je još i nekoliko ekoloških akcije raščišćavanja prostora Parka, vođena pješačka tura Od ladanja do ladanja i Konavle pod zvijezdama. Sudjelovanjem i zalaganjem brojnih članova Udruge Agroturizam Konavle i volontera te uz potporu TZO Konavle sve su aktivnosti bile vrlo uspješne te im svima zahvaljujemo" - naglasila je tajnica Udruge Jelena Gale Pregelj.

04. svibanj 2024 06:10