StoryEditorOCM
KonavleAGROTURIZAM KONAVLE

Edukacija u Samostanu sv. Vlaha: Kako kreativnim idejama ponuditi gostima jedinstven doživljaj?

Piše dv
6. veljače 2023. - 12:14

Ovog vikenda je u Samostanu sv. Vlaha u Pridvorju započet ciklus edukacija projekta „NOVA GENERACIJA za novi razvojni koncept ruralnog turizma“ Udruge Agroturizam Konavle. Projekt je osmišljen s ciljem da pruži potporu i edukaciju onima koji će novom energijom, uz prihvaćanje suvremenih trendova i tehnologija biti pok-retači daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima.

image

Edukacija o ruralnom turizmu u Pridvorju

Agroturizam Konavle/

Prva tematska cijelina okupIla je sve one koji se planiraju baviti ruralnim turizmom ili žele proširiti svoje poslovanje, ali im nedostaje kreativnih ideja kako bi se istaknuli na tržištu i ponudili jedinstven doživljaj svojim gostima.

Predavanja 4. i 5. veljače pod nazivom „Razvoj novih turističkih proizvoda u ruralnom turizmu – od ideje do realizacije“ u Samostanu sv. Vlaha u Pridvorju je održao Željko Trezner. Svi polaznici dobili su i Treznerov Priručnik za razvoj novih turističkih proizvoda i pokretanje poduzetničkog pothvata „Odgovorno poduzetništvo u suvremenom turizmu“.

image

Edukacija o ruralnom turizmu u Pridvorju

Agroturizam Konavle/

Edukacije se nastavljaju 15. i 18. veljače temom: Biodinamička i ekološka poljoprivredna proizvodnja uz pre-davače: dr.sc. Diana Posavec i dr.sc. Marijeta Čalić. Detaljan raspored edukacija može se naći na web stranici Agroturizma Konavle. Sve edukacije su besplatne te su svi zainteresirani dobrodošli na predavanja.

Cjelokupni projekt financiran je sredstvima Ministarstva turizma i sporta RH.

 

28. travanj 2024 04:29