StoryEditorOCM
DubrovnikVRIJEME JE ZA PROŠIRENJE

ŽUPANIJSKI SUD DUBROVNIK Ministar Dražen Bošnjaković potpisao Sporazum o sufinanciranju radova za nadogradnju poslovne zgrade

Piše PSD.
21. svibnja 2018. - 17:31

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković potpisao je u prostorijama Županijskog suda Dubrovnik Sporazum o sufinanciranju radova za nadogradnju poslovne zgrade u Dubrovniku, za potrebe smještaja pravosudnih tijela.

Pored ministra, potpisnici Sporazuma su i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković.

- Prošle godine kada sam bio u obilasku obišli smo cijelu zgradu da provjerimo možemo li što preurediti. Tada smo došli na ideju kako bi nadogradnja kata bila dobra ideja i tako bi sva pravosudna tijela potpuno stala u ovu zgradu i s prostorom bi bili adekvatno riješeni, rekao je ministar naglasivši kako je to važno i zbog reformi koje donose promjene pa će Općinski i Prekršajni sud biti spojeni, a Dubrovniku se vraća status Trgovačkog suda.
 
Svečanosti su prisustvovali i predsjednica Županijskog suda u Dubrovniku Josita Begović, predsjednica Općinskog suda u Dubrovniku Marijana Capurso Kulišić, županijski državni odvjetnik Damir Jasprica i općinski državni odvjetnik Dominik Hladilo.
 
 

28. travanj 2024 01:47