StoryEditorOCM
DubrovnikPREDIZBORNI SKUP

Željko Raguž:Vrijeme je da DUSTRA osvoji vlast

Piše DV
18. svibnja 2017. - 03:18

Dubrovačka stranka –DUSTRA u srijedu navečer u hotelu Petka održala je svoj predizborni skup, te ujedno proslavila i svoj drugi rođendan.

-Ja nisam robot, već čovjek od krvi i mesa, i normalno je da ću pogriješiti, reći ću nešto pogrešno, ali Dubrovnik je uspješan jer nije imao robote za gradonačelnike, već ljude koji su isto tako znali pogriješiti, ali i ispričati se. Ne mislim kako moji protukandidati ne vole Dubrovnik i kako su loši ljudi, ali oni su pijuni koji slušaju središnjicu, i oni smiju jedino odlučivati o nekim manjim problemima,primjerice asfaltiranju cesta, ali kad se odlučuje o nekim većim, važnijim stavrima kao o terminalu ili golfu na Srđu, onda moraju slušati odluku središnjice inače budu izbačeni –kazao je u svom obraćanju predsjednik stranke i kandidat za gradonačelnika Željko Raguž te dodao kako oni koji samo znaju rušiti proračun nisu dobri za Dubrovnik.

-Brzu cestu do aerodroma nemamo je, kao ni Pelješki most, isto tako cesta od Mosta Dubrovnik do Ilijine glavice je neosvijetljena, pa za što onda uplaćujemo 200 milijuna kuna godišnje u državni proračun. Taj novac je naš, a ide na 90 posto općina po Hrvatskoj koje nisu samoodržive - kazao je Raguž te dodao kako je vrijeme da DUSTRA osvoji vlast.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Rikard Rossetti u svom obraćanju je kazao kako je dugo pratio rad Raguža kao zamjenika gradonačelnika, i kako odavno nije vidio takvog radnika i zato je 100 posto stao iza njega.

- U politici se jedino može uspjeti radom, vizijom i upornošću. Sve prognoze govore kako će DUSTRA dobro proći na izborima –kazao je Karlo Gjurašić kandidat za Gradsko vijeće te pozvao glasače da svoj glas daju DUSTRI.

28. travanj 2024 18:17