StoryEditorOCM
Dubrovnikdulji praznici za tuš

Za učenike Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik nastava počinje 16. siječnja, u prostorijama škole u Župskoj 2

Piše dv
4. siječnja 2023. - 16:00

Početak nastave za učenike Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik odgađa se za 16. siječnja izvijestili su iz TUŠ. Umjesto 9. siječnja, nastava u prostorima Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik, na adresi Župska 2, započet će 16. siječnja 2023. godine.

U tijeku je opremanje i dostava namještaja. Prvi dio namještaja stigao je u školske prostorije. Kako bismo svim našim učenicima omogućili jednake uvjete i najkvalitetnije praćenje nastave, tijekom sljedećeg tjedna bit će izvršena isporuka drugog dijela namještaja (stolice i klupe) za učionice u ostatku Škole.

Sukladno odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja, dobili smo suglasnost za produljenje prvih zimskih praznika do 13. siječnja, na način da se nastavni dani kompenziraju za vrijeme drugih zimskih praznika od 20. do 24. veljače 2023.

Zahvaljujemo na razumijevanju svim učenicima, roditeljima i suradnicima i veselimo se povratku u školske klupe u našoj novouređenoj Školi, poručili su iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

 

 

 

03. svibanj 2024 14:25