StoryEditorOCM
DubrovnikSNIMKA PROSLIJEĐENA NOVINARIMA I POLICIJI

VIDEO: Dubrovačkog uberovca izudarao taksist, jedan drugoga prijavili policiji, taksist tvrdi: "ja sam hrvatski branitelj, bio sam isprovociran!"

Piše DML
5. srpnja 2018. - 20:07

Malo prije podne mladi Dubrovčanin M.L. je kao vozač Ubera prolazio kraj parkinga na Buži, odakle je 'izletio' dubrovački taksist P.V., pa mu je malo zatrubio da ga upozori na vožnju. Nakon toga taksist ga je zaustavio, prišao otvorenom prozoru njegovog automobila dok je mladić sjedio vezan u autu i počeo ga udarati, što se vidi na priloženoj snimci.
Mladić je udaren 20-tak puta, zbog čega je zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Dubrovnik, a na lice mjesta odmah je došla i policija koja je privela nasilnog dubrovačkog taksista.

Taksist je izjavio i kako je sve namješteno jer ga je uberovac 'najprije isprovocirao, a potom krenuo neovlašteno snimati', zbog čega mu je i udario u mobitel. Ustvrdio je kako je 'odlikovani hrvatski branitelj te da nikad nije imao okršaje, dodajući kako je i on uberovca prijavio policiji.

Iz Ubera su poslali i službenu izjavu o incidentu. "Uber osuđuje bilo kakav oblik nasilja i činimo sve kako bi podržali naše partnere-vozače. Ovakvo ponašanje je nedopustivo, posebno u razdoblju turističke sezone kada s događajima poput ovoga šaljemo neprimjerenu sliku o hrvatskom turizmu. Otvoreni smo za suradnju sa svim nadležnim institucijama kako bi izbjegli ovakve situacije."

26. travanj 2024 22:13