StoryEditorOCM
DubrovnikZA UGUŠIT SE

Usred kino projekcije u Cinestaru ugasili klimu, gledatelji napuštali sinoćnu projekciju Oppenheimera

Piše mrk
26. srpnja 2023. - 12:33

Dvije velike filmske premijere igraju ovih dana i u dubrovačkim kinima, a kino dvorane su dupkom pune gledatelja. Zbog Barbie i Oppenheimera, u Cinestaru u Lapadskim dvorima sinoć je bila velika gužva, a gledatelji sinoćnjih večernjih projekcija okupali su se u znoju, no ne zbog napete filmske radnje, nego zato što je usred projekcije Oppenheimera ugašena klimatizacija! Je li posrijedi kvar klima uređaja, ili Cinestar inače gasi klimatizacijske uređaje u dvoranama tijekom kasnih noćnih projekcija, pitali smo u Cinestaru?

- Ako nije riječ o kvaru, nego se klima gasi u određeno vrijeme, zašto gledatelji u dupkom punom kinu, nisu upozoreni na to prilikom kupovine ulaznice koja nije jeftina? Dvorane Cinestara reklamira kao klimatizirane dvorane, a sinoć više gledatelja u prevrućoj dvorani nije moglo odgledati film do kraja pa su izašli. Hoće li im se nadoknaditi ulaznice drugom projekcijom zbog tih izvanrednih okolnosti, i kakva je uopće upravljačka politika Cinestara u ovakvim slučajevima? Ništa od toga gledatelji nisu sinoć mogli doznati od osoblja Cinestara kojih u Dvorima nije bilo za vidjeti po završetku projekcije. 

Na pitanja upućena Cinestaru, zasada su odgovorili kako će sve provjeriti pa odgovoriti u najkraćem mogućem roku, odnosno u zakonskom roku. Kad pošalju odgovor objavit ćemo ga.

07. svibanj 2024 09:38