StoryEditorOCM
DubrovnikVatrogasna utrka u spomen na kolegu strastvenog trkača

U Orašcu će u subotu trčati 163 vatrogasca: na prvom Memorijalu ‘Goran Komlenac‘ prikupljat će se novac za bistu poginulog junaka

Piše DV
8. svibnja 2023. - 13:01

Prva međunarodna Vatrogasna utrka Dubrovnik, memorijal „Goran Komlenac“, održat će se 13. svibnja 2023. na lokaciji resorta Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu.

Start s oko 163 sudionika od kojih su svi profesionalni, dobrovoljni ili umirovljeni vatrogasci će započeti u 16 sati na vanjskom betonskom dijelu pokraj hotela (Oak Tree) gdje će biti dodjela nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji nakon čega će uslijediti zajednički ručak za sudionike te zabavni dio programa na koji su pozvani svi naši sugrađani u što većem broju.

image

Vatrogasci će trčati u spomen na kolegu Gorana Komlenca

Jvp Dubrovački Vatrogasci/

Navedena utrka u duljini od 6 kilometara nosi ime Vatrogasna utrka Dubrovnik, memorijal „Goran Komlenac“ po pripadniku Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci te članu DVD-a Orašac, ali iznad svega našem neprežaljenom kolegi, prijatelju i strastvenom trkaču, koji je preminuo u naporu gašenja požara na području Ljupča, 31. srpnja 2022. Kao član JVP Dubrovački vatrogasci, Goran je bio predano uključen u brojne vatrogasne vježbe, utrke i natjecanja te ih svojim radom odlučno podržavao i iznova poticao.

Prikupljenim sredstvima financirat će se troškovi organizacije i realizacije utrke, a sva ostala sredstva od uplaćenih donacija i kotizacija za sudjelovanje utrošit će se za izradu kamene biste Goran Komlenac.

27. travanj 2024 03:26