StoryEditorOCM
DubrovnikNEMA MIRA, A NI POŠTEDE |

U NEMILOSTI MEHANIZACIJE - Nakon obiteljske kuće, kamion u Solinskoj ulici oštetio i automobil

Piše DV
8. lipnja 2020. - 17:57
"Samo dva dana nakon što se kamion zabio u obiteljsku kuću uz prijetnju radnika kako će nam polomiti i aute, danas se to i ostvarilo! Oko 15:40 sati kamion sa spornog, svima poznatog, gradilišta u Solinskoj ulici oštetio je automobil obitelji već oštećene kuće. Auto nije smetalo prolazu, a i moglo se pomaknuti da je to itko tražio, ako je smetalo. Ali ima biti da im je lakše rušiti sve pred sobom. Obzirom da je već stradalo više kuća, pa nakon zadnje kuće i auto samo dva dana iza, može se zaključiti da će za dva dana netko od nas stradati pod kotačima njihovih vozila.

Danas nakon svega, projurili su bez kočenja kombijem kroz našu ulicu do gradilišta dok je nas desetak stanara bilo na ulici! Na komunalnom redarstvu je da ponovno provjeri ima li sporni kamion uopće dozvolu za prometovanje ulicama, jer kamion kojim su u subotu prometovali nije je imao.

I dalje ni traga ni glasa od građevinske inspekcije, a ni gradonačelnika! Ali zato svaka čast jednom od gradskih vijećnika koji je uz nas od samog početka!

Ovom prilikom napominjemo na prosvjed naših sugrađana u ulici maestra Đela Jusića koji se održava 10. i 12. lipnja!", stoji u dopisu stanara iz Solinske ulice.
 
08. svibanj 2024 09:40