StoryEditorOCM
DubrovnikŠkolska sportska infrastruktura

???? ???????? ??????? u dvorani i na vanjskom igralištu OŠ Marina Getaldića

Piše DV
1. rujna 2023. - 15:04

U sklopu radova na obnovi, adaptaciji i uređenju novog objekta Osnovne škole Marina Getaldića u povijesnoj jezgri, u Ulici Ilije Sarake, provedeno je uređenje i opremanje zgrade Centar. Dubrovačke školarce tako će u ponedjeljak dočekati obnovljeno unutarnje i vanjsko sportsko igralište.

image

Nove podloge u športskim objektima

Grad Dubrovnik/

Na oba igrališta postavljene su polipropilenske sportske podloge nove generacije koje se zbog svojih karakteristika često koriste upravo u školskim sportskim dvoranama. Ovakve, vodootporne, podloge ističu se kvalitetom materijala i jednostavnim sustavom spajanja što omogućuje da se pojedini dijelovi (ploče) mogu lako ukloniti s površine u slučaju oštećenja, čak i ako se nalaze u sredini sportskog terena.

Radove postavljanja je izvela tvrtka KL Sport International d.o.o. iz Karlovca. Investicija, koja je uz materijal, dopremanje i postavljanje podloga, uključivala i uklanjanje dotrajalog parketa iz unutarnje dvorane škole, stajala je 39 tisuća eura te je financirana sredstvima Grada Dubrovnika kao osnivača škole.

Nakon ulaska i OŠ Marina Getaldića u sustav jednosmjenske nastave, zgradu Centar pohađat će učenici od 4 do 8 razreda, dok će učenici prva tri razreda ići u novi objekt u Ulici Ilije Sarake.

30. travanj 2024 21:53