StoryEditorOCM
DubrovnikČITATELJI UPOZORAVAJU

Tko kontrolira odlaganje otpada iz trgovina?!

2. srpnja 2017. - 12:58

Zbog nestručno i loše odloženog otpada iz trgiovine Konzum na istočnom ulazu u Grad, nedaleko Vrata od Ploča, obratio nam se nezadovoljni čitatelj koji je, ogorčen prizorom, pitao:

-Izgleda da nikoga nije briga kako se odlaže otpad iz trgovina. I ne samo iz Konzuma, nego i brojnih drugih, pa i iz ugostiteljskih objekata?! Što rade oni koji su za to plaćeni, prvo šefovi trgovina kojima je plaća višestrukoi veća od plaća "običnih" trgovaca; što rade komunalni redari, turistilčki inspektori? Hoće li nova gradska vlast bolje kontrolirati odvoz i odlaganje otpada? Znam da ovo nije posao policije, ali netko treba sankcionirati neodgovorne! Ovako, sve je užas i sramota! Nedolično turističkog bisera Jadrana!

Očito, u situaciji kad se, s jedne strane, najavljuju novi turistički rekordi a, s druge, moguće zatvaranje najmanje 70 trgovina vodećeg trgovačkog lanca, malo tko vodi računa ili ima vremena skrbiti i o vakvim "detaljima". A svi će priznati, oni su još kako sastavni dio turizma od kojeg živimo.

11. lipanj 2024 05:32