StoryEditorOCM
DubrovnikSPENZA

<strong>Otvoren renovirani hipermarket Tommy u DOC-u, pripremili i posebne pogodnosti</strong><br />

Piše PSD.
6. travnja 2017. - 18:26

Trgovački lanac Tommy danas je ponovno otvorio vrata svoje prodavaonice u Dubrovniku na adresi Kralja Tomislava 7. Još veći, bolji i ponudom još bogatiji hipermarket Tommy na više od 1.000 kvadratnih metara, svojim kupcima pruža poseban doživljaj kupovine.Preuređeni hipermarket ima dodatni ulaz u prodavaonicu, kraj kojeg je teško ne primijetiti veliku ilustraciju grada Dubrovnika koju je posebno za potrebe otvorenja naslikala akademska slikarica Anita Miloš.

Otvoren je i novi odjel gastronomije na kojem se svakodnevno pripremaju ukusna jela. Tu je i značajno proširena vinoteka u kojoj kupci mogu pronaći jako velik izbor domaćih i inozemnih vina. Zanimljivo je istaknuti posebnu ponudu specijalnih piva, odnosno najveći izbor piva općenito u odnosu na ostatak tržišta.

Za svoje vjerne kupce, Tommy je povodom ponovnog otvorenja pripremio brojna iznenađenja i posebnu pogodnost. Do nedjelje 9. travnja svaka kupovina u iznosu većem od 200 kn, nagrađivat će se kuponima s kojima kupci mogu ostvariti popust pri prvoj sljedećoj kupovini, najkasnije do 15. travnja. U preuređenoj prodavaonici radno mjesto su pronašla i četiri nova djelatnika. Hipermarket Tommy na Lapadu bit će otvoren svaki dan od 07:00 do 21:00h.

27. travanj 2024 06:12