StoryEditorOCM
DubrovnikLJEKARNE ČEBULC 

Savjeti stručnjaka za kvalitetnu i dugotrajnu zaštitu kože od sunca

Piše PROMO
10. lipnja 2023. - 17:49

Ako je suditi po temperaturama, ljeto nam je stiglo, a s njime i povećana doza opreza od sunca. Ljekarne Čebulc imaju preporuku za kvalitetnu, dugotrajnu zaštitu kože, a proizvod koji ističu kao idealan izbor je "LADIVAL" tvrtke STADA.  

 

Kada je u pitanju zdravlje kože, nema ničeg važnijeg od pouzdane zaštite od sunca. Ladival proizvodi, čija je izvrsna kvaliteta nadaleko poznata, dolaze iz Njemačke i namijenjeni su pružanju optimalne zaštite i njege. Ono što Ladival čini posebnim jest njegova trostruka zaštita od UV-B, UV-A i infracrvenog zračenja, čime postavlja nove standarde u području zaštite od sunca. 

 

Da biste se pravilno zaštitili od štetnih sunčevih zraka, ljekarne Čebulc preporučuju pravilno nanošenje kreme s faktorom zaštite od sunca (SPF) na tijelo. U tu svrhu, farmaceutski tehničar Anamarija Glavinić pripremila je kratko video savjetovanje koje možete pogledati na sljedećem linku:  https://www.instagram.com/p/CsaW4KWvNu1/]. 

  

Za sve dodatne informacije, ljekarne Čebulc stoje na raspolaganju. Posjetite ih osobno ili ih kontaktirajte putem telefona, web stranice ili inboxa na društvenim mrežama. 

 

27. travanj 2024 11:51