StoryEditorOCM
DubrovnikOBRATIO SE JAVNOSTI PRIOPĆENJEM

Roberto Machiedo više nije predsjednik udruge Zajedno do zdravlja

Piše PSD.
21. studenog 2016. - 10:30

"Ovim putem želim Vas izvijestiti o promjenama u vodstvu udruge Zajedno do zdravlja, te se svima zahvaliti na dosadašnjoj suradnji i potpori u aktivnostima kroz Udrugu, a koje ste mi pružali u ovih 8 godina.

Na žalost privatne obveze, svakodnevni poslovni izazovi, te sve veći zahtjevi u obavljanju volonterskih zadataka uzrokom su kroničnog nedostatka vremena za kvalitetnu posvetu udruzi , njenim članovima i aktualnoj problematici.
Unatoč tome , nadam se da će se prepoznat i kvalitetan rad Udruge i dalje nastaviti pod osvježenim  vodstvom , te će Udruga i dalje redovito brinuti o djeci u bolesti, kojima je potrebna veća pažnja i zaštita, kako o vlastitim članovima tako i svima onima kojima je u datom trenutku potrebna pomoć, što je zapravo i najvažnije.
 
Nova predsjednica udruge je gđa. Ivana Šapro – Hvar kojoj želim puno kreativnosti,  sreće i uspjeha u daljnjem vodstvu Udruge i budućim izazovima, za koje ne sumnjam da će biti jednako uspješni.
 
Ovo je jedno iznimno iskustvo , u koje sam stekao  dragocjena prijateljstva, upoznao nevjerojatne ,  hrabre velike i male ljude širom Hrvatske te će u svakom slučaju ostati nezaboravno.
Obećavam,  da ću i dalje koliko mi vrijeme bude dopuštalo, kako kroz privatni angažman tako i kroz poslovne aktivnosti , nastaviti biti humanitarac i zastupati stranu nejakih i slabijih u svakom segmentu života.
 
Uz još jednu zahvalu svima , srdačno pozdravljam.
Roberto Machiedo
 

01. lipanj 2024 03:03