StoryEditorOCM
DubrovnikŠANSA ZA INFORMATIČARE

Prijavite se za radionice programiranja

Piše DV
1. studenog 2016. - 18:31

Informatički klub Futura u subotu je započeo s novim ciklusom besplatnih Radionice osnova programiranja u C-u za srednjoškolce i studente. 

Radionice osnova programiranja u programskom jeziku C će se nastaviti održavati svaku drugu subotu od 9 do podne u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Sljedeća radionica iz ovog ciklusa je 12. studenog, a svi se zainteresirani se mogu još uvijek uključiti u rad. 

Radionice programiranja u programskom jeziku C se održavaju kontinuirano od 2012. godine, a ovo je 5 ciklus besplatnih radionica u kojima se uči programski jezik C. Predavači na ovom ciklusu radionica su Mato Đović i Josip Ćavar. 

Informatički klub Futura ovaj ciklus radionica održava u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika. 

U studenome Informatički klub Futura kreće s još dva ciklusa radionica: 
Radionice Napredno programiranje i algoritmi će se održavati svaki drugi četvrtak od 17.studenog od 17 do 20 sati u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, a namijenjene su osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima. Na radionice naprednog programiranja i algoritama zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem obrasca: www.futura.com.hr/prijava-algoritmi. 

Radionice robotike su namijenjene učenicima osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenicima srednjih škola, te studentima i odraslima. Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike ove godine je DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15, na 2 katu. Radionice će se održavati utorkom od 16:30 do 18:30, počevši od 8 studenog. grupa Autobots, odnosno od 15. studenog. grupa Decepticons. Na Radionice robotike se možete prijaviti ispunjavanjem obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava.

Prošlogodišnji polaznici se također moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 4.studenog. Organizatori mole roditelje da za radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole.

01. lipanj 2024 09:45