StoryEditorOCM
DubrovnikCENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Poziv na virtualno motivacijsko predavanje „Kriza kao prilika“

Piše dv
8. veljače 2021. - 13:58

Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje „Kriza kao prilika“ koje će se održati u četvrtak, 11. veljače 2021. godine s početkom u 10 sati.
Kroz prethodna tri virtualna motivacijska predavanja prof. dr. Velimira Sriće na temu „Kako uspjeti u Post-Covid vremenu“, željeli smo potaknuti mindset lokalnih poduzetnika i dati im poticaj da iskoriste činjenicu kako kriza nije samo kriza već je u dosta slučajeva kriza i prilika. Nakon uspješno odrađenih predavanja, na scenu stupaju lokalni poduzetnici, koji su krizu prepoznali kao priliku i, uz modifikaciju ili promjenu “stare” djelatnosti, nastavili poslovati i u ovim turbulentnim i neizvjesnim vremenima.
Prva u predstavljanju svoje percepcije krize kao prilike je gđa. Ines Nanić koja je, kako bi nastavila poslovati, poslovanje promijenila iz korijena.
O predavačici:
Predavačica je gđa. Ines Nanić koja je 2004. godine završila Rochester Institute of Technology Croatia – RIT Hrvatska, a od 2008. godine vlasnica je trgovačkog društva Dubrovnik događanja d.o.o. Nakon rekordne 2019. godine, nastupila je 2020. godina koja je donijela veliki preokret u poslovanju trgovačkog društva. Gđa. Nanić je, unatoč svim otkazanim poslovnim aktivnostima, nastavila raditi „behind the scenes“ kako bi održala poduzeće i pripremila poslovanje za trenutak povratka poslovnih aktivnosti. Sva svoja znanja i iskustvo preusmjerila je na networking marketing te je postala promotor multinacionalne kompanije „Young Living Essential Oils“.
Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:
– poveznice: https://forms.gle/BaUVCw2i1fwZMGjJ7
– maila: dcp@dcp.hr
– telefona: 020/418-401

01. lipanj 2024 20:46