StoryEditorOCM
DubrovnikPučka festa

Na snazi od popodne: Posebna regulacija prometa zbog Gruške noći, proglašen je i sajmeni dan

Piše dv
2. rujna 2022. - 18:07

Danas poslijepodne od 17 sati do 5 sati 4. rujna za promet će biti zatvorena ulica Obala Stjepana Radića i dio ulice Pape Ivana Pavla II, od Solske baze do stanice Lapad, a zbog održavanja Gruške noći.

Za vrijeme privremene regulacije prometa kao zaobilazna cesta za prometovanje vozila koristit će se ulice Andrije Hebranga (dvosmjerno) te dr. Ante Starčevića - Splitski put - Vladimira Nazora.

Ujedno, zbog održavanja ove tradicionalne turističke manifestacije proglašen je sajmeni dan, u sklopu kojeg je dozvoljeno pružanje ugostiteljskih usluga pripremanja i usluživanja jela i pića od 9 sati 3. rujna do 2 sata ujutro idućeg dana.

Odlukom gradonačelnika odobrena i glazba uživo na otvorenom od 20 sati do ponoći te korištenje elektroakustičnih uređaja na otvorenom uz ugostiteljske objekte od 18 sati do 2 sata ujutro, uz napomenu kako se ne smiju prelaziti najviše dopuštene razine buke.

Sanitat Dubrovnik  obavještava korisnike parkinga da se zbog održavanja tradicionalne Gruške noći u subotu i posebne regulacije prometa, parking ispred Robne kuće Srđ neće moći koristiti.  Na parking se neće moći od 16 sati, pa se građani mole da dotad uklone osobne automobile s tog parkirališta.

 

 

07. lipanj 2024 17:12