StoryEditorOCM
DubrovnikIMA NOVI ANGAŽMAN

Pasko Tomaš otišao je s Dubrovačke televizije. Evo kojim poslom će se u budućnosti baviti

Piše dv
5. srpnja 2023. - 18:44

"Dragi moji ljudi, koliko je turbulentan moj jučerašnji dan bio pojma nemate. Uporno se postavlja pitanje gdje ću i što ću nakon DUTV-a. To je sasvim opravdano.

Znam da bi me mnogi htjeli vidjeti gladnog, žednog i bez posla, kako šurujem s pojedincima ali taj film neće gledati. Imam ja svoje ja koje nikada neću prodati ni pokleknuti. Sto puta sam rekao: nisam naučio hodati da bi sad pred nekim prolaznim ljudima puzao.

Stoga vas želim izvijestiti da sam upravo dobio koncesiju za prvi dubrovački digitalni radio i da krećem stvarati svoje medije baš onakve kakvim mislim da trebaju biti. Jedini sam se javio na natječaj, ispunio sve uvjete i dobio koncesiju na 20 godina. Bit će to zanimljivih 20 godina.

To bi značilo da ćete moj glas i ubuduće moći slušati u svakom domu, u svakom autu i na svakom mobitelu. Nikad nisam odustajao od ispravnih ciljeva i namjera i osjećam poziv da je to jedini ispravni put. Slušamo se, gledamo i čitamo i nakon DUTV-a. Jače nego ikada!", na svom Facebook profilu napisao je Pasko Tomaš.

02. lipanj 2024 07:34