StoryEditorOCM
DubrovnikKAKAV POTEZ

Navijači Olympiakosa spremili nevjerojatnu osvetu Edinu Džeki, na meti se našao njegov restoran u Dubrovniku

Piše Anđelka Kelava
15. travnja 2024. - 09:57

Nakon prve utakmice četvrtfinala Konferencijske lige u kojoj je njegova momčad izgubila od Olympiakosa napadač Fenerbahcea Edin Džeko našao se na udaru navijača. Naime, bosanskohercegovački napadač tijekom utakmice u Pireju sukobio se s navijačima domaće momčadi i tom prilikom im je pokazivao tursku zastavu na dresu Fenera. Kako pišu turske novine navijači Olympiakosa pokrenuli su peticiju kojom traže da se ostavljaju negativne ocjene na TripAdvisoru za Džekin restoran ‘Ezza‘ u Dubrovniku".

- TAKOOOOO loše. Nije baš ono što sam očekivao, konobari su bili tako nepristojni, hrana nije bila dovoljno kuhana i kad sam im pokazao, izbacili su me - jedan je od komentara na Tripadvisoru koju su ostavili navijači Olymipakosa, a budući je pokrenuta peticija očekuje se veliki broj negativnih kometara.

image

Džekov Restoran Ezza Dubrovnik

Božo Radić/cropix

Inače, ovaj poznati dubrovački restoran smještan na Pločama ima zaista sjajne ocjene na TripAdvisoru, od preko 500 ocjena čak je njih 478 napisalo je da je riječ o vrhunskom restoranu.

Ezza je otvoren 2021. godine na mjestu gdje je nekad poslovao japanski restoran.

- Dubrovnik je mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i gdje ljetujem sa svojom obitelji. Ovdje sam želio otvoriti restoran drugačiji od ostalih, za sve one koji vole Dubrovnik jednako kao i ja. Usput, imao sam sreću da upoznam Armina Hadžića, mog poslovnog partnera, koji dijeli istu strast prema izuzetnoj gastronomiji. Nakon mjeseci napornog rada i predanosti kako bi sve bilo savršeno, EZZA Steak & Cocktail Bar je zaživio.  Ovo nije samo restoran, ovo je naš način da vas usrećimo- poručio je Džeko na svom FB profilu nakon otvaranja restorana. 

29. travanj 2024 11:23