StoryEditorOCM
DubrovnikKRAJ PROLJETNIH PRAZNIKA

Nastava u Osnovnoj školi Marina Držića počinje po B modelu

Piše Dv
9. travnja 2021. - 10:06

Proljetni praznici završavaju u petak, a u ponedjeljak, 12. travnja ponovo započinje nastava pa tako i u Osnovnoj školi Marina Držića.

Nastava za učenike od 1. do 4. razreda i Škole s posebnim programom te odgojno-obrazovni rad vrtića djece s teškoćama u razvoju odvijat će se u školi s početkom u 8 sati.

Produženi boravak za učenike 1. i 2. razreda odvijat će se po redovnom rasporedu. Nastava za učenike od 5. do 8. razreda započinjat će u 8,15 i odvijat će se po Modelu B što znači da će svaki razredni odjel biti podijeljen u dvije skupine. Jedna skupina učenika nastavu će pratiti u školi, a druga skupina na daljinu. Skupine će se izmjenjivati u turnusima u trajanju od jednoga tjedna, tj. učenici će jedan tjedan nastavu pohađati u školi, a drugi na daljinu. Učenici redovne škole koji se školuju sukladno rješenju o primjerenom obliku odgoja i obrazovanja nastavu će pratiti u školi. Tijekom sutrašnjega dana razrednici će obavijestiti učenike o podjeli skupina i detaljnoj organizaciji nastav - stoji na stranici Škole.

01. lipanj 2024 11:18