StoryEditorOCM
DubrovnikJOŠ JEDNA ZDRAVA SUBOTA

Na lapadskoj placi puni stolovi

Piše PSD.
1. listopada 2016. - 13:53

Ušli smo u novi vikend, u novi mjesec, u nova dugovanja, a život pomalo sa strane naplaćuje kamate. Tete s lapadske place zato su jesen dočekale punih stolova.

Skoro da se na stolu samo jedne tete nalazi čitav zimski asortiman! Voća i povrća ima u izobilju, a da previše ne baljezgamo udugo i uširoko predstavit ćemo vam cijene: lemuni sorte mayer i lisbon (20 kuna), lemuni mali skoro sitni (15kuna), paprike - standardno po kilogramu - 15 kuna, tikvice, mrkva, pomadore također na prodaju stoje za 15 kuna. Ima i luka (12kuna), bijelo ili crno grožđe košta 20 kuna po kilogramu. Od zelenila tu je i uobičajeni asortiman, ali danas možete pronaći i rikulu izrasla od domaćeg i starog sjemena - 5 kuna. Izdvojit ćemo i kore mjendula ako kanite praviti čaj. Kore vas dođu 10 kuna. Za one ljubitelje cvijeća tu su nerini, balica je 15 kuna.

Da vas više ne gnjavimo prepuštamo vas i ovoj suboti i ovom vikendu. Sve ostalo što vas zanima pođite i pogledajte sami. Na placi se u svakom slučaju jutros ima što za kupiti.

11. lipanj 2024 14:21