StoryEditorOCM
DubrovnikMATO FRANKOVIĆ

‘Milanović je metodom ‘piškit ću, kakiti ću‘ izgubio karakter i hrabrost, a dolaskom u SDP prestao je biti predsjednik svih građana!‘

Piše DV
17. ožujka 2024. - 14:16

Dubrovački gradonačelnik iz redova HDZ-a i dosdašnji saborski zastupnik Mato Franković komentirao je izjavu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića  koji se kandidirao za premijera, da neće dati ostavku na predsjedničku dužnost do kraja parlamentarnih izbora. - Onaj koji je želio sedlati druge odsedlao je samog sebe. Do sada neviđen potez političkog samoubojstva. Zoran Milanović je dolaskom na Glavni odbor SDP-a prestao biti predsjednik Republike Hrvatske i predsjednik svih građana. Ujedno pokazao je strah- krenuo u izbornu trku, isti dan ipak promijenio mišljenje, dan nakon svi mu krivi izgleda i oni njegovi koji su mijenjali Ustav 2000. godine pa ga jadnog onemogućili.

I danas kada se magla razišla, kada su stvari sjele na svoje mjesto od osobe koja je krenula u izbornu kampanju pod sloganom ‘Predsjednik s karakterom‘ jedino što je ostalo jest ono ‘s‘.

Jer predsjednik više nije, karakter ako ga je uopće i imao ovom metodom ‘piškit ću, kakiti ću‘ izgubio je jednako kao i hrabrost za politički duel.

I eto, rijeke pravde izlile se prije nego što je Zoki mislio, samo ne onako kako je on mislio.

I zato nema dileme, ZA SVE IZAZOVE - poručuje Franković.

28. travanj 2024 12:27