StoryEditorOCM
DubrovnikOSNOVNOŠKOLCI, JAVITE SE:

Kraj plastičnom onečišćenju!

Piše DV
17. travnja 2018. - 17:03

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, 22. travnja, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, raspisuje nagradni likovno-kreativni natječaj za niže razrede osnovnih škola, pa pozivaju učenike i njihove učitelje da se uključe u izradu kolaža na temu "Plastično nije fantastično!".
 
Tema ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje je "Kraj plastičnom onečišćenju!", a u izradi kolaža može se koristiti reciklirani materijal (papir, karton, novine, fotografije i slično).
 
Mogu se prijaviti niži razredi osnovnih škola s područja Dubrovnika. Uz svaki prijavljeni rad potrebno je dostaviti ispunjeni kratki obrazac koji se nalazi na mrežnim stranicama Grada, a natječaj je otvoren do 22. travnja.

Razred koji se najviše potrudi i najkreativnije odgovori na zadanu temu, osvaja jednodnevni izlet na Lokrum, uključujući ručak na Lokrumu, te ostale prigodne nagrade, objavili su iz gradske uprave. Svi pristigli radovi bit će izloženi na otoku Lokrumu povodom Međunarodnog dana zaštite biološke raznolikosti i Dana zaštite prirode u Republici Hrvatskoj.

27. travanj 2024 23:31