StoryEditorOCM
DubrovnikGK PLOČE IZA GRADA

Istočni ulaz na Banje više se neće zaključavati! Evo zašto je jutros bio katanac na vratima

Piše mrk
25. listopada 2023. - 11:05

Na Facebook stranici Gradskog kotara Ploče - Iza Grada jutros prijava građana zbog zatvorenog ulaza na Banje!  Građani tvrde kako je ulaz zatvoren već danima i traže od Gradskog kotara da se nešto poduzme i omogući im normalan pristup. Stanovnici Ploča tvrde i kako ovo nije prvi puta da je raštio zaključan, a prilaz plaži onemogućen.

Vrijeme nam je još naklonjeno za kupanje pa na Banjama ovih dana još ima kupača, a predsjednik GK Ploče Đani Banovac tvrdi kako se sam uvjerio da raštio sigurno nije zatvoren nekoliko dana. Evo zašto je raštio ostao zaključan jutros.

- Odmah sam provjerio kod koncesionara  Banja i doznao da je jutros raštio ostao zatvoren jer  djelatnik koji to radi nije došao na posao. Taj se ulaz zaključava navečer u 23 sata i otvara ujutro u 6 sati, zbog sigurnosti, ali je ulaz na Banje sa  strane od Lazareta stalno otvoren jer je pokriven kamerama  - kaže nam Banovac. S koncesionarom sam jutros dogovorio da se i istočni ulaz ove zime ne zaključava, jer vjerujem da svi trebaju imati slobodan prilaz uvijek, a koncesionar mi je rekao i kako nisu od građana do sada nisu dobili nikakvih službenih pritužbi - govori predsjednik GK Ploče Đani Banovac. 

27. travanj 2024 10:01