StoryEditorOCM
DubrovnikJESMO LI SVI ISTI:

IMA LI VOZILO ZG-REGISTRACIJA POVLAŠTENI STATUS? Umjesto maksimalno dozvoljenih 10, parkirališno mjesto "okupirao" duže od 60 minuta!

Piše dv
23. svibnja 2021. - 21:18

Na dijelu parkinga na istočnom prilazu povijesnoj jezgri Grada, iza tvrđave Revelin, nalazi se par parkirališnih mjesta koja su predviđena za privremeni parking s rokom zadržavanja od maksimalnio 10 minuta, što je zapravo vrijeme dovoljno za ukrcaj ili iskrcaj putnika ili bagaja iz osobnih automobila. 

Međutim, naš čitatelj nam je poslao fotografiju automobila ZG- registracija koji je - kako nas je uvjeravao - tamo parkiran duže od sat vremena! Kako vjerujemo našim čitateljima, pitamo nadležne u gradskoj Upravi Dubrovnika i PU dubrovačko- neretvanskoj: pred zakonom smo svi isti te stoga, tko god da je vlasnik tog vozila, zašto prema njemu ne vrijedi nulta stopa tolerancije glede pridržavanja propisa. Jer, hrvatski zakoni moraju jednako vrijediti za sve građane Hrvatske.

Nadamo se da će Komunalno redarstvo i(li) Prometna policija odraditi svoj dio posla i u ovom slučaju. A čitatelju zahvaljujemo na poslanoj fotografiji.

27. travanj 2024 17:32