StoryEditorOCM
DubrovnikŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

Društvo Tin trade ponovno dobilo koncesiju za plažu Copacabana, Jadranskim luksuznim hotelima koncesija pomorskog dobra ispred Vile Šeherezade

Piše Silvia Rudinović
10. lipnja 2020. - 17:07
Županijska uprava za ceste podnijela je svoje izviješće za prošlu godinu u kojoj je raspolagala s gotovo 41 milijunom kuna. Od toga je na održavanje 636 kilometra cesta u svojoj nadležnosti, projektiranje, gradnju, rekonstrukciju, i ostale poslove radi unaprijeđenja prometne infrastrukture,  potrošila 31 milijuna kuna.

Županijska skupština odlučila je umanjiti zakup jednog poslovnog prostora u vlasništvu Županije za 50 posto. Odluka se odnosi za travanj, svibanj i lipanj, a njezina primjena u narednom razdoblju ovisit će o okolnostima. Radi se o prostoru u prizemlju palače Ranjina.

Jadranski luksuzni hoteli dobili su desetogodišnju koncesiju na dijelu pomorskog dobra ispred Vile Šeherezade. Stalni dio godišnje naknade za koncesiju iznosi 123 tisuće kuna, a promjenjivi tri posto godišnjeg prihoda ostvarenog od obavljanja djelatnosti na koncesioniranom području.

Društvo Tin trade ponovno je dobilo koncesiju za plažu Copacabana, i to na 15 godina. Fiksni dio  godišnje naknade je 504.700 kuna, a promjenjivi 7,47 posto godišnjeg prihoda ostvarenog od obavljanja djelatnosti na koncesioniranom području.
03. svibanj 2024 07:45