StoryEditorOCM
DubrovnikSTARTA 3. PROSINCA |

DRIVE IN KINO Postavlja se platno na parkiralištu Radeljević

Piše kf
27. studenog 2020. - 13:36
Postavlja se fimsko platno u novom drive in kinu na parkiralištu Radeljević. Naime, Kinematografi Dubrovnik pripremaju poseban program za sve filmoljupce, a sve počinje idući četvrtak, 3. prosinca.

- Cijene su vrlo prihvatljive, po vozilu 60 kuna. U cijenu su uz kino ulaznicu za vozilo uključena dva hladna ili topla napitka te slane ili slatke grickalice. Što se tiče fimskog programa uvelike će ovisiti o situaciji jer s obzirom na najavljene epidemiološke mjere možda će neka kina zatvoriti pa distributeri neće isporučivat ifilmove. Svakako na popisu projekcija naći će se evergreeni, i lanjski naslovi - kaže direktor Kinematografa Nikša Konsuo. Drive in kino u funkciji bi trebalo biti tijekom prosinca, ali ako interes javnosti bude značajan onda bi drive in kino radilo tijekom cjele zime.

-Epidemiološki gledano je ovaj način prihvatljiv jer svi su zatvoreni u svojim vozilima, a zvuk filma se emitira putem radijske frekvencije koju smo zakupili - pojašnjava Konsuo i dodaje kako će popis projekcija biti objavljen na mrežnim stranicama Dubrovačkog zimskog festivala i Dubrovačkih kinematografa.
27. travanj 2024 22:08