StoryEditorOCM
DubrovnikNičim izazvani

Na novoj kamenoj šetnici na Lapadskoj obali iscrtali parking mjesta, evo što o tome kažu iz Grada Dubrovnika

Piše L. V.
8. veljače 2024. - 10:33
Ocrtana parking mjesta na pomorskom dobru Lapadske obale trebala su biti dio dogovora Grada Dubrovnika i Laguna Tradea. Dok se to ne dogodi, parking je slobodan za građaneGd/

"Na proširenoj i uređenoj Lapadskoj obali ocrtana su parkirališna mjesta koja se nalaze unutar granice pomorskog dobra te su ista trenutno slobodna za korištenje svim građanima." - pišu iz Grada Dubrovnika i dostavljaju fotografije, a na društvenoj mreži facebook objavljuju i video. pokazuje kako, osim ocrtanih mjesta pored ceste, sad imamo i novoocrtana mjesta na samoj šetnici ispred marine Frapa.

Iz Grada objašnjavaju kako se radi o nerealiziranom sporazumu s tvrtkom Laguna Trade, ali do dogovora nikad nije došlo.

-Naime, navedena parkirališna mjesta trebala su biti dio sporazuma s tvrtkom Laguna Trade d.o.o., kojeg je prethodno potvrdilo Gradsko vijeće, a do kojeg nije došlo, ne krivnjom Grada Dubrovnika."

To je za građane ipak dobro, nekoliko parking mjesta više uvijek dobro dođe, ali novi dio tek napravljene šetnice ovime će se zapravo prepoloviti, jer parking mjesta su ocrtana uz samu obalu, a kako će to funkcionirati - vidjet ćemo.

Iz Grada obavještavaju:

- Ista parkirališna mjesta slobodna su za parkiranje vozila sve do trenutka dok se, i ako se, postigne sporazum s tvrtkom Laguna Trade o njihovom korištenju."

 

24. travanj 2024 11:15