StoryEditorOCM
DubrovnikPOVRATAK NA NOGOMETNE TRAVNJAKE

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez napustili Dubrovnik

Piše DV
Foto: Tonči Plazibat/ Hanza Media
23. travnja 2019. - 21:57
Iako su se unutar dubrovačkih zidina zadnjih godina našle brojne svjetske zvijezde, malo čiji je dolazak pobudio toliku pažnju medija i javnosti kao uskrsnji boravak Cristiana Ronalda i zaručnice Georgine Rodriguez, donosi Slobodna Dalmacija.

Od luksuznog smještaja, Vile Šeherezada u kojoj je par odsjeo, a čije noćenje košta oko 7000 eura po noći, do crnoga kombija nalik na tenk kojim su se golupčići vozili od jedne do druge lokacije - svaki je njihov pokret bio pod povećalom, no s obzirom na ekstravagantne detalje, taj podatak i ne iznenađuje. Uživali su i u vrhunskoj spizi, jeli u konobi "Dubrovnik" i restoranu s Michelinovom zvjezdicom, 360°, navodno uglavnom riblje specijalitete i domaću šalšu - upravo sličnom režimu prehrane, 

A kako boravak, tako je i odlazak poznatog para pobudio veliki interes. Jedan korisnik Instagrama našao se preko puta ulazu u vilu u kojoj su Ronaldo i Georgina sa svitom odsjedali, pa je sve zabilježio kamerom - snimka pokazuje točan trenutak u kojemu Ronaldova ekipa napušta "Šeherezadu" i oprašta se s osobljem, donosi Slobodna Dalmacija.

Po snimci sudeći, nogometaš je prilično srdačno shvatio opraštanje, dok je Georgina bila nešto suzdržanija. Ljepotica je požurila u crni kombi kojim su se vozili po Gradu zadnjih dana, dok se Ronaldo nije izgrlio i sa posljednjim članom osoblja vile.
A unatoč šutnji, i Cristiano je konačno podijelio "dokaz" da je u Dubrovniku uopće bio: čini se da je otvorio i sezonu kupanja.
27. travanj 2024 22:40