StoryEditorOCM
DubrovnikZASTOJI U CESTOVNOM, ZRAČNOM I POMORSKOM PROMETU

BURA PROUZROČILA PROBLEME Odroni, požari, srušena stabla, nasukavanja i potrage

Piše DV
25. rujna 2018. - 11:23
Tijekom jučerašnjeg dana u županijski Centar 112 Dubrovnik je, poradi jake bure s kišom, zaprimljeno više dojava o oborenim većim ili manjim granama po prometnicama, odrona na cestama i visećim signalnim svjetlima na cijelom području županije. Dojave su proslijeđene nadležnim službama.

Zaprimljene su i dvije dojave o nasukavanju jedrilica na Korčuli i kod Stona bez ozlijeđenih osoba, te tri dojave o odlutalim surferima u Orebiću. Dojave su proslijeđene MRCC Rijeka. Prema obavijesti od MRCC Rijeka u ovim događanjima nije bilo nestalih niti ozljeđenih osoba.

Most dr Franja Tuđmana u 15:20 sati zatvoren je za prvu skupinu vozila. Od 18:02 h promet je zatvoren za sva vozila, a zabrana vrijedi i za jutros. Miruju i zrakoplovi na Čilipima, otkazani su i dolasci i odlasci zrakoplova, morski je promet također od jučer popodne u prekidu.

Noćas u 03:54 sati dobili smo dojavu o požaru u ulici Sv. Mihajla u Dubrovniku. Izvješteni su JVP Dubrovački vatrogasci . Kod kućnog broja 27 izgorilo je 50 m2 raslinja, intervenirali su s tri vatrogasca i jednim vozilom. Kod kućnog broja 17 izgorio je jedan kontejner, 8 m2 šume i jedno vozilo. Intervenirali su pet vatrogasaca i dva vozila vatrogasaca.
27. travanj 2024 17:32